Vêrfast

Nok sagt!

Lene Sørøy Neverdal fra Sunnfjord og brødrene Hallvard og Torbjørn Mostrøm fra Ytre Sogn, flyktet i sin tid fra slagsider med regn og blest i vest, bare for å noen år senere finne seg fanget i betongjungelens klamme nakketak. Tigerstaden gir og tar. Kanskje aller mest det siste. Lengselen etter barndommens grønne grender er åpenbar. Denne tematikken ligger som et synlig bakteppe når trioen uttøver sin musikk. Americana, powerpop, svensk 90-talls «hjertene på utsiden av skjorten-poprock». Vêrfast svinger innom alle disse stasjonene, uten å dvele unødig eller å bli ensidige. 

 

Bandets første singel Best aleine, hadde premiere i Stjernepose på P13 og fikk god omtale der før den fortsatte å få bra rotasjon på kanalen. Den påfølgende singelen Vinden i ryggen, fikk også en god del avspillinger på nasjonal radio etter at den kom ut høsten 2019. Det samme gjaldt vårens Alt du ikkje fekk som, originalt nok, ble tatt med i ordføreren på Osterøy sin coronatale til folket! Dessuten var den soundtrack til NRK1s Sommerbilen i juli.

 

Og suksessen gikk ikke upåaktet hen. Mot slutten av året ble trioen nominert til Årets Nykommer på Luttprisen 2019.

Den selvtitulerte debut-EPen ble også sluppet i vår, og ble av MusikkmagasinetKlassekampen omtalt som "Fengende-lovende ep, fra tre som åpenbart ikke er best aleine, men sammen".

Nå er bandet igjen aktuell med ny musikk! Den rykende ferske Nok sagt! slippes 16.oktober. En vestkystrock-inspirirert poplåt med fengende melodier og en slagkraftig tekst som handler om å stå opp for seg selv og å klare å innse at nok får være nok!

Nok sagt!
00:00 / 03:59

FORMAT: Single

RELEASE DATE: 16.oktober.2020

TRACK LIST

01 Nok sagt! (03:59)

 

ISRC: NOH932080010

UPC: 192641577895

CAT:  CAT0065

AUDIO DOWNLOADS
WAV

MP3

PHOTO DOWNLOADS

Cover Artwork

Press photos

MISC. DOWNLOADS
Label copy

CONTACT

krister@raindropsmusic.no

CONNECT WITH Vêrfast

  • YouTube