SOFYE_Promo2019_04_edited.jpg

Sofye

  • YouTube

Med hennes feel-good radiohit Love and Steel i 2017, forrige sommers anthem, Kid At Heart, og den såre og nakne livevideoen av The Riddle, har Sofye fått vist flere sider av sitt musikalske artisteri de siste årene. Nå er hun tilbake med sin nye single Don`t Ever Stop, som blir tittelspor og første smakebit fra hennes andre full-lengder, ventet våren 2020.

Don`t Ever Stop er et album til de som trenger å bli oppløftet. Om å ta tilbake makten over eget liv og ikke la seg definere av omverden og kritikerne. Det er styrke i sårbarhet.

-Man må aldri slutte å drømme, uansett alder. Ikke være så redd for å feile og mislykkes, for det gjør oss bare mer menneskelige. Platen er på mange måter mitt oppgjør med prestasjonsjaget. Vi må løfte hverandre opp og heie hverandre frem istedenfor å konkurrere og sammenligne.

Dette er også essensen i singelen som slippes på Raindrops 5.september.

I tillegg til sin massive radiorotasjon i Norge, har Sofye også fått bra med spilletid på en av Sveriges største radiokanaler, i tillegg til at hun lå inne på Viral Norway Top 40 på Spotify med hiten Love And Steel, som på et tidspunkt lå som nummer 25 på listen over de mest spilte artistene på norsk radio.

Nå venter neste kapittel!

releases

latest video