Sofye

Best Is Yet To Come
00:00 / 03:16

Best Is Yet To Come

Med hennes feel-good radiohit Love and Steel i 2017, 2018s sommeranthem, Kid At Heart, og den såre og nakne livevideoen av The Riddle, har Sofye fått vist flere sider av sitt musikalske artisteri de siste årene. 

 

Nå er hun klar med den nye singelen Best Is Yet To Come, som er hentet fra hennes lenge etterlengtede andre-album, som slippes i slutten av mars. Essensen i denne låten er på alle måter HÅP. For er det noe vi alle trenger nå for tiden, er det vel håp?

Låten ble skrevet i en tid da artisten selv opplevde mye sykdom og mørke rundt seg. 

-Å holde fast på håpet selv når livet stormer som verst, gjør at man tar litt av makten tilbake. For mister man håpet, mister man alt.

Jeg erklærer dette som min protestsang mot 2020!

 

Det siste året har Sofye, som også er musikkterapeut innen psykisk helse, blitt en viktig stemme, da hun talte selveste Bjørn Eidsvåg midt i mot i diskusjonen om radiolisting, men også om jungelen av selvbiografier og kjendiser med ego-fokus. Begge publisert i VG.

 

I tillegg til massiv radiorotasjon i Norge, har Sofye også fått plenty av spilletid på svensk radio, i tillegg til å ligget på Viral Top 40 Norway på Spotify.

FORMAT: Singel

RELEASE DATE: 22.januar 2021

TRACK LIST

01 Best Is Yet To Come (03:16)

ISRC: NOH932110010

UPC: 192641630682       

CAT:  CAT0067

AUDIO DOWNLOADS
WAV

MP3

PHOTO DOWNLOADS

Cover Artwork

Press photos

MISC. DOWNLOADS
Label copy

CONTACT

krister@raindropsmusic.no

CONNECT WITH Sofye

  • YouTube