NattiShoot-sept2019-AndreasRønningen-21-

Natti

  • YouTube

Natti er en norsk popartist fra Oslo. Med soul og RnB som utgangspunkt, har han en frisk og egen tilnærming til popsjangeren med gospel-lignende iver og letthet.

 

17.oktober slipper han singelen October på Raindrops, en låt som handler om hodestups, modig og fantastisk naiv forelskelse.

 

Natnael sier selv følgende om låten;

 

-Den handler om den sommeren hvor alt funket og man stupte ut i forholdet til tross for advarsler om risiko og smerte. Av den typen man lærer av og aldri glemmer. Både fordi det var vondt og fordi det var den beste sommeren i ditt liv. Man danser dansen og synger sangen i håp om at den aldri tar slutt. Helt til den tok slutt.

 

Etter å ha hatt musikk som en sentral del av livet siden barndommen, har Natti jobbet som artist siden 2013. Han har vekslet mellom å spille live og jobbe i studio for å finpusse sitt eget lydbilde. Ved å trekke inspirasjon fra artister som Bill Withers, Lauryn Hill, Justin Timberlake og Bruno Mars eksperimenterer han, og strekker grensene til popsjangeren for å skape blandinger og nyanser man ikke har hørt før.

releases

latest video