PromoFotoHelleFrogner.jpg

Line Dybedal

  • YouTube

Line Dybedal har vært en regelmessig og tydelig stemme de siste månedene, med låten Bli med heim, som både har vært listet på NRK P1 i over tre måneder, og som er jingelen til barne-tv serien med samme navn.

 

I vår slapp nordfjordingen et nytt kritikerrost album. Platen har fått navnet Tider, og følger opp hennes fantastiske album fra 2016, Til kjærleiken.

 

Høsten 2018 var Line endelig tilbake med sin nye låt Sveve, etter stor suksess med singlene La oss vere to og vinterlåten Mens dine tåre fell, som var listet på NRK P1 i flere uker i 2017.

 

Dette fulgte opp hennes fantastiske album fra 2016, Til kjærleiken, som hadde nesten halvparten av låtene listet på nasjonal radio. Etter et års pause som nybakt mamma, slo hun seg altså tilbake på musikkscenen i fjor, med et mer organisk sound enn tidligere. Litt mindre programmering og elektro og flere «ordentlige» instrumenter.

 

Tider er ni vakre låter som alle handler om livet. Litt om det barnslige, kjærligheten, naturen, det som er fint og det som skaper stress.

 

-Dette albumet føles veldig ekte for meg. Kvar av låtane har rotefeste i livet mitt. Eg trur og håpar at tekstane har meir tyngde i forhold til fyrste albumet. Dette albumet er meg, sier Line selv om Tider.

releases

latest video