Indiana's Loss

  • YouTube

Duoen Indiana's Loss har allerede oppnådd mye, selv om deres musikalske karriere så vidt har startet. Ikke bare har de vært på manges lepper hjemme i Oppland, men de har allerede blitt spilt både på NRK P1 og NRK P3. De har spilt live på NRK Innlandsendingen, de har varmet opp for artister som Dagny og Ine Hoem, og de mottok strålende kritikker etter deres opptreden på Indiefjordfestivalen i 2017.

Historien om Indiana`s Loss startet da Mahtab Afrikan og Beathe Leren ble satt sammen i gruppe i tysktimen på videregående. Istedenfor å løse oppgaver, ble de sittende og snakke om musikk og dermed kom altså Indiana`s Loss til verden.

Nå er de klare for å slippe Hjemme, deres første single siden 2016. Den nye låten representerer også et musikalsk veiskille for duoen. Både pop og R&B er mer fremtredende enn tidligere, samtidig som vi helt klart hører to artister som har blitt voksne, og som har utviklet soundet sitt de siste årene.

Hjemme er en låt som ble skrevet mer som en bekreftelse på kjærlighet enn noe annet. For «hjemme» i seg selv er et trygt sted å være og det å relatere hjemme til et annet menneske er en enorm tillitserklæring.

–Og det var litt det vi ville med denne låta også. Å vise sårbarhet og råhet i en tekst som også er på vårt eget språk, forteller Beathe og Mahtab.

Hjemme ble sluppet på Raindrops 1.februar.

releases

latest video