OHAF

  • YouTube

OHAF ble født i de våte gatene i Bergen, og i april 2017 slapp de sin debut-EP The first taste is the sweetest. Flere av låtene der ble spilt en del på radio i inn-og utland, og den mottok strålende kritikker både her hjemme og internasjonalt. Scream Magazine var over seg av begeistring, og ga EPen en herlig 5/6.

Samtidig slapp de også musikkvideoen til EP`ens hit Turning Point, med ingen ringere enn Ina Svenningdal, bedre kjent som SKAM-Chris i hovedrollen som gal og kinky kidnapper. Videoen hadde verdenspremiere på VGTV.

Siden den gang har OHAF videreutviklet sin mørke og slående signaturlyd, og er nå endelig klare til å slippe sin neste single, Third Eye.

Låten er co-skrevet og produsert av Yngve Andersen (Blood Command, Bokassa, Ondt Blod).

Third Eye er en perfekt flukt fra virkeligheten. Et vakkert og storslått lydbilde som setter seg på hjernen din. En deilig miks av skitne gitarer og digitale smykker som balanserer kaoset. Den stødige beaten tar tak i deg og holder i deg hele låten gjennom. Det låter både mystisk, smertefullt og forløsende.

Bandets vokalist og tekstforfatter Tom Anker sier følgende om låten;

-Third Eye handler om å komme over de tyngre tingene, som når man faller for langt til å kunne lande mykt. Å komme tilbake og bli den personen du var tidligere, er nesten umulig. Livet gir deg noen evigvarende arr, og den typen av smerte sitter igjen som en påminnelse om den dårlige dritten i livet ditt. Den dårlige dritten som blir ditt tredje øye.

releases

latest video