Viljar Broks

  • YouTube

Et lite halvår er gått siden Tromsø-artisten Viljar Broks leverte den hardtslående og energiske freestyle-låta Meteor med tilhørende video fra kalde Tromsø-gater. Videoen ble blant annet featured hos motemagasinet Junkyard, og har sperret opp manges øyne den siste tiden. 

 

Når han bare uker senere slipper ny singel, skrur han ned tempoet og tar oss med inn i sin nordnorske R&B-verden med den frekt sexy singelen Nåtid, en låt som følger mer i fotsporene til Siste gang æ sir hade, som havnet på svenske Gaffa sin liste over årets beste urbanlåter i 2018.

 

Ifølge Broks selv har låten vært mer eller mindre ferdig en god stund nå, og at han sammen med sin faste produsent-kompanjong Sigurd Kvamme startet arbeidet med den allerede tidlig i fjor høst. Nå er den imidlertid klar for allmennheten gjennom en svevende og silkemyk produksjon, hvor Tromsøværingen synger om å fokusere på øyeblikket fremfor å la fortid og fremtid være en distraksjon.

 

Om låta sier Broks:

 

 -Dette er en type låt jeg har hatt lyst å lage lenge, og kanskje den låta jeg har skrevet hittil som jeg er mest fornøyd med. Føler jeg får vist frem både r&b-siden og rap-siden av meg selv, og tror de to i kombinasjon kan funke bra.

Siden den gang har han ikke sett seg tilbake, og kan slå i bordet med enormt sterke konserter både hjemme i Tromsø og på H&M Loves Music i Oslo i juni.

releases

latest video